четвртак, 30. мај 2013.

Prošla je i druga nedelja

E kako sam se obradovala danas :D Dakle tačno dve nedelje od početka ishrane po hrono pravilima i ja jutros imam ravno 4,7kg manje! Ove nedelje sam izgubila 2kg!

Lepo je sve ovo počelo i sada se već rezultat vidi. Ušla sam u dve suknje , jedne pantalone, farmerice i bermude su mi ,,pasent" ne stežu me nigde, ali i ne klepeću oko mene. Trud se zaista ispalati, a trud je vezan isključivo za razmišljanje koja hrana sa kojom ide, ništa lakše!

Kako sam noćas iz noćne smene, a posla je bilo dosta nisam bila u stanju da nastavim dan, te sam po savetu nutricioniste preskočila doručak i legla da spavam. Neverovatno je da sam se probudila sama oko 13h, obavila nabavku, skuvala ukusan ručak (piletina sa šampinjinima i prazilukom) napravila ogromnu salatu od paradajza, krastavaca i mladog luka i lepo, baš lepo ručala sve dok se nisam pošteno najela.

Najlepše od svega je što mi se za za ručakom pridružio mlađi sin koji je jeo isto što i ja, bez ikakvog otpora, čak ni hleb nije jeo! Bio je prezadovoljan ukusom hrane.

Zadovoljna sam i sada lepo startujem TREĆU NEDELJU! Restriktivni period mi traje, dokle će trajati saznaću na kontroli koja je za dve nedelje.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.