недеља, 30. јун 2013.

Krećem na more

E evo me, spremam se za polazak na more pa naravno morah nagaziti vagu kako bih znala sa kojim ,,ličnim prtljagom" krećem na odmor. Za predhodna 3 dana skinula sam još 600g tako da sam prezadovoljna!

Tačnije, za predhodnih 6,5 nedelja smršala sam celih 10kg!!!

Na moru planiram svako jutro da odšetam mojih 40', ako ne bude puno vruće planiram i pre ručka da ponovom istu rutu s tim da se na polovini vremena stacioniram kod kume na ćaskanju :)) Uveče će naravno biti vrlo lagane šetnje sa porodicom, biće i plivanja, odmaranja i svega što sleduje na moru s tim da način ishrane neću menjati. Nastavljam po ovom ritmu  i nadam se lepom minusu po povratku sa mora.

Trenutno završavam pakovanje i na muci sam gde da smestim moju ,,najbolju drugaricu", hahahahaha tako sam jutros nazvala vagu, bio je opšti smeh u kući, samo su se pogledali ovi moji momci i prasnuli u smeh. Šta će oni sa mnom, baš i nemaju nekog izbora :))

Jako se radujem ovom odmoru kao da sam malo dete. Ako uspem da dođem do neta ubaciću koju sličicu i koju pričicu, a ako ne eto mene 15. jula sa kompletnim doživljajem.

Ostajte mi zdravo i naravno uz dobru i zdravu klopu!

Ljubac šaljem :*


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.