четвртак, 06. јун 2013.

Prošla je i treća nedelja

Sinoć sam ispratila i treću nedelju kako sam na restriktivnom periodu hrono ishrane. Sada sam došla do one granice kada se gubitak čak i u gramima pošteno vidi i to me jako veseli.

Ove nedelje je smanjenje na težini bilo najmanje, 600g, ali me to uopšte nije demoralisalo jer svakog dana ulazim u sve veći broj svoje stare odeće. Izvesno je da se smanjujem :D Verovatno postoji razlog ovome, ali ne želim da se zamaram previše time, ovo što je postignuto hrono ishranom je prosto predivno, za tri nedelje je otišlo 5,3kg i to je fenomenalno!

Ostala je još jedna nedelja pa da se ide na kontrolu, jako sam znatiželjna šta će InBody očitati :)) Dobro raspoloženje me ne napušta, volje ne manjka, gladna nisam i sve je na svom mestu. 

Čitam priručnik koji sam dobila i u njemu piše da je najčešći gubitak težine za 4 nedelje od 6 - 8kg što znači da ću se verovatno uklopiti u taj prosek. Ostaje mi da budem dosledna i sačekam još tu jednu nedelju nakon koje ću znati šta sam uradila i koliko sam to dobro radila.

Ima još jedna novost, šetnje mi nisu naporne, očas posla ih odšeetam, ne umorim se, srce normalno radi, a svaki put krug moram da proširujem jer sam sve brža i brža :D

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.