среда, 19. јун 2013.

Prva kontrola

Prošlo je mesec dana kako sam na restriktivnom programu hrono ishrane. Moja zapažanja znate, kao i merenja na kućnoj vagi, no danas je bila ,,zvanična" kontrola, moram priznati da će mi biti teško da napišem ovaj post, puno su me hvalili ;)

Čim sam stigla posadili su me na InBody i lepo izanalizirali sastav mog tela, nakon toga su me primile doktorka i nutricionisata. Kad su videle rezultate bile su više nego zadovoljne, čini mi se nutricionista više, ovo nam je drugi susret pa se već negde znamo. Razgovor mi je vratio dobro raspoloženje, stalno su ponavljale kako su rezultati super, kako sam postigla ogroman uspeh, kako sam probila statistike...Ih, a ja se sva istopila, baš mi je prijalo da čujem sve te hvalospeve jer sam se zaista pridržavala baš svega što mi je rečeno i ovo mi je zaista bila nagrada!

No, da ne dužim dalje, evo mojih rezultata dobijenih posle merenja na analizatoru tela:
  • izgubila sam 7,3kg masti
  • dobila sam 400g mišića
  • kondicija mi se popravila za 8 jedinica
  • povećao mi se bazalni metabolizam
  • masnoće u jetri su mi se smanjile za 22,5 jedinica 
Nakon oduševljenja sledio je razgovor gde su me pitali kakvi su mi obroci, šta jedem za doručak, šta za ručak, šta za večeru. Ispostavilo se da sam pravila grešku za večeru gde sam jela salate koje sam imala, a trebalo je jesti zeleno povrće. Pitah da li je greška velika, nije rekoše, ali da to korigujem u narednom periodu.Ono što me je jako obradovalo jeste da mi je ubačeno svinjsko meso dva puta nedeljno za ručak :D

Pitala sam kakav pad težine mogu očekivati u narednom mesecu, rečeno mi je da će biti manji i da očekuju oko 4kg manje. Ja sam negde ,,planirala" da to bude minus od 1kg nedeljno no, videćemo kako će moj organizam odreagovati.

U svakom slučaju sa odličnim sam prošla prvi mesec :D

Zadovoljna sam, srećna i naravno IDEM DALJE!!!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.