понедељак, 12. август 2013.

Lud i naopak dan

Danas je zaista bio neki lud i naopak dan, no završio se više nego dobro! 

Jutros sam stigla kući izmoždena iz noćne smene, a gladna kao vuk! Boga mi, sedoh i doručkovah više spavajući nego u budnom stanju, nakon toga sam potonula u san, čini mi se pre nego što sam spustila glavu na jastuk. Nisu me dirali, probudih se u 17h. Dok sam malo došla sebi shvatih da su svi već pomalo gladni te izlupah belo meso, začinih ga, isekoh povrće i sve u frižider - kad zagusti da pripremim. 

U jednom momentu ostah sama u kući. Draga moja Antuška mi je poskidala dobre muzike sa dobrim ritmom i sve prebacila na telefon, te ja uključih muzikicu i krenuh! Gde? E ovo je bilo predivno iskustvo, prvo uradih vežbe istezanja, posle toga sedoh na sobni bajs, isključih opterećenje i krenuh vrteti pedale što sam brže mogla. Na moje veliko iznenađenje, ne bi mi teško! Posle bajsa sam prešla na steper, muzika odlična, Antuška hvala! Hodam, hodam, malo brže, malo sporije, menjam brzinu i visinu koraka. Kasnije uzeh i tegiće pa aktivirah ruke, a muzika me ponela, jednog momenta je to bilo đuskanje na steperu :D fenomenalno zaista! Dobrih dvadesetak minuta sam ,,igrajući stepovala" :))) Razbudih se, dobro raspoloženje mi se vratilo, uhvatih sebe kako se osmehujem. Nakon stepera odoh na rotirajući disk, sve u svemu sat vremena prolete u minuti! Sva sam mokra bila, a osećaj predivan - čini mi se mogla bih poleteti!

Taman kad sam završavala počeše moji polako dolaziti kući, kako ko ulazi tako pita kad će večera :D Očas posla gril tiganj i običan tiganj, u jedan meseo, u drugi povrće dok se to peklo salata je bila gotova i sve na stolu. Pometoše sve, a ja im pomogoh :)))

I završi se lud i naopak dan i to više nego dobro!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.