недеља, 25. август 2013.

Ponovo sam u ,,sedlu"!

Ponovo sam u ,,sedlu" :-D  Da, da, nakon gledanja snimka treninga shvatila sam da posao nisam završila do kraja. Usledilo je ponovno čitanje brošure i dodatnih materijala koje sam dobila u Centru i naravno da sam ulovila greške koje sam pravila. No, to će se sada korigovati, na sreću nisu krupne.

Što se tiče fizičke aktivnosti nju sam promenila. U suštini, trening je i dalje kardio tipa i to u trajanju od 30 do 40' . To je ono što mi je preporučeno u vidu brze šetnje. Pošto mi je lekar rekao da se šetnja uvek može zameniti vožnjom sobnog bajsa tako sada i radim, bajs je 15' i steper 20' . Uz tj. izmedju tih aktivnosti sam ubacila vežbe za trbušnjake u tajanju od 15', a uz vožnju biciklom vežbe za ruke i rameni pojas sa malim tegićima.

U suštini trening teče ovako:

* vežbe istezanja 5'
* tvister 5' (i ovo smatram istezanjem)
* vožnja bicikla, bez opterećenja, najbrže što mogu 15'
* u toku vožnje bicikla 5 do 10' radim vežbe za ruke sa malim tegićima
* nakon ovoga sam već maksimalno zagrejana i slede vežbe za trbušnjake koje traju oko 15'
* sledeći je steper, 4 puta po 10', krećem od najmanje visine koraka pa je na svakih 10 minuta povećavam
* zatim ponovo vežbe istezanja 5'

Gledam da ovaj ,,trening" uradim svaki dan. U najvećem broju slučajeva to je ujutro po budjenju i pre doručka, mada se desi da bude i pre ručka.

Što se obroka tiče grešku sam pravila u vreme doručka kada sam uz jaja ili sendvič jela kiselo mleko. Čitajući brošuru uvideh da se kiselo mleko može jesti samo uz ,,mlečni" doručak, a to znači kad je pita sa sirom ili sendviči sa sirom. To ću ispraviti, a ostalo je sve ok.

Za tri dana je kontrola, kako sam ovog meseca bila prilično opuštena i zbog rođendana i zbog postignutih rezultata ne očekujem baš sjajne rezultate na analizatoru tela, no idem dalje disciplinovano i odlučno pa možda septembar bude srećan mesec :-D .

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.