среда, 06. новембар 2013.

Kad sam počneš da radiš za sebe!

Toliko sam uzbuđena da ne mogu sastaviti dve rečenice. Rekla bih sada sve, odmah, ove sekunde, ovog momenta da pročitate sve odjednom i vidite sve odjednom i poželite da uradite nešto za sebe, ali ne mogu, bujice reči mi se guraju, nerazumne, sve preko reda. Izgleda da moram malo urazumiti svoja osećanja, složiti ih redom pa onda pisati.

Samo jedno mi je jasno u glavi i zauzima prvo mesto, samo jedno!
Draga moja doktorka Ana, hvala do neba što si se u ovoj zemlji Srbiji rodila! Hvala što nam dade, na tacni, recept za sreću, recept za zdravlje! Dobrodošla u redove  meni najznačajnijih bića na kugli zemaljskoj! Dobrodošla u moj život!


Ostalo, ipak će morati da sačeka smirivanje ovih uzburkanih osećanja. Radosna sam, ponosna sam, ZDRAVA SAM, vitka sam! 


16.5.2013. sam kročila u centar dr Gifing sa 82 kg i ludim holesterolom koji mi je zagorčavao život poslednjih 15 godina, a danas 6.11.2013. ovo vam pišem sa 58,3 kg i potpuno normalnim holesterolom!

Trud, disciplina, želja, volja su se višestruko isplatili! O tome ću pisati, samo malo da se dozovem od ove sreće koja mi prepunjava grudi, lumpuje u glavi i pravi haos u mislima :D Eto, i sreća može da vas poremeti, konkretno meni poremeti tok misli i sistematičnost zameni žurkom dobrih osećanja koja ne daju mozgu da sada diktira tako važne redove u ovom tekstu.


1 коментар:

  1. Svaka čast!!!!!!!!!!!!I ja sam od juče na ovoj ishrani,u nadam se približnim rezultatima.SVE NAJBOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.