понедељак, 05. мај 2014.

Bravo ja, bravo ja, bravo jaaaa!!!

Zašto bravo ja? Zato što sam održala sebi datu reč! Rekla sam da ću se fizički pokrenuti u maju, dotle sam imala milion izgovora, te mrak, te hladno, te umorna, te jedan posao, pa drugi posao, pa bla bla bla blaaaaaa....

Jesam krenula sam, juče sam krenula. Danas stigoh sa posla, pa sve otežem. Daj da ručam, sad ne valja, malo da se odmorim, hajd da nađem društvo. Društvo je sprečeno, daleko mi hipodrom... I tako reč po reč, minut po minut i dođe šest sati. Aaaaas Zoka reče do 19h sve mora biti gotovo, uh vreme mi izmiče :-( 

Pa dobro, ne moram baš svaki dan! Što jes, jes i ne moram, al tako je lep dan. Dobro diži se, ajd diži se, čuješ li ti mene!? I digoh se, ma ne mogu da se zagrevam, hoću nazad u krevet pred TV :-(  . Ma kakav crni TV DIŽI SE!!!

Uh, ajd trbušnjake ću odraditi da me ne grize savest. Znam, znam preskočih zagrevanje, ne valja, al ajd. Super mogla bih i koju vežbicu, počinjem al mi mrsko, tvrd ovaj pod majku mu... Ma ne mogu, ovo nema smisla pet minuta sam vežbala, bolje da nisam.

Svež vazduh napolju... bolje da si izašla napolje, ma da bolje pa da ovo moje selo obiđem za 15'... ajd u dvorište, što ne bi u dvorište, šta misliš? Pa i to što kažeš ne moram na ulicu, mogu i u dvorište.

Super, baš je fino sad ċu ja malo trčkarati kroz dvorište. Koja ideja! Krenuh, super je, o neeeee beži Mrviceeee! O majko moja, saple mi se kuče oko nogu umalo da se obe izlomimo. Hahaha baš je komično bilo, pretekosmo. 

Ovo super ide, živelo moje dvorište! Ma sad ću i u drugo da mi se ne zavrti u glavi. Ekstra, nije mi do sada padalo na pamet da bih mogla trčati po dvorištu. Hahaha ruku na srce komično je. Hajde ubrzaj malo, samo zaobilazi kapiju pomisliće komšije da si skrenula. Ajd nazad po travi, teže je...uh eno je ograda, trk do nje. .. uh naleteh na drugog komšiju :( , ma gde se stvorio baš me blam, koja sam ja lujka, pomisliće čovek da sam sišla s uma, koja žena još trči po dvorištu sve saplićući se sa psima... ma nisam čista majke mi moje.

Dobro, imam i stepenik, ajd malo stepovanja EKSTRA!!!

Malo hodaj, malo trči, malo stepuj...ej bolje da si otišla na hipodrom, tamo ti se niko ne bi čudio svi dođu da hvataju svoje krugove.

Potukoše se psi, au ne vredi moram ih razdvojiti, opet mi ostade samo mali deo prednjeg dvorišta, pa i onako me ubi blam od komšije. 

Koliko je vremena prošlo? Ej, pa 35' odlična sam! Ma nisam odlična već sva mokra! Nema veze, kako reče dr Ana: ,,Samo pokreni svoje mišiće...'', vala ih pokrenuh :-D 

Još 10' ma hajde da malo provozam onaj bajs, kupi prašinu celu zimu. Super, zaboravih kako dobru spravu imam, eeeeej pa jurim 40 na sat! 

I gotovooooooo!!!!! Bravo ja, pobedih lenčugu u sebi! Baš sam zadovoljna!
Danas je bitka dobijena, ajd da vidimo hoću li je i sutra dobiti!

steper :)

ko se ne bi sapleo :)
 
 
svađalica

2 коментара:

  1. Bravo Lana...nasmejala si me ali je bilo zadovoljstvo procitati....svaka cast. Valjda cu i ja jednom dobiti bitku sa samom sobom...nadam se...:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga moja Dragana, zasmejah i sebe idejom da cu se aktivirati, nisam :( previše sam leeenjaaaa :((((

      Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.