уторак, 11. новембар 2014.

Mala školica hrono ishrane

Gledam ova pitanja koja se vrlo često ponavljaju u komentarima, pa mi nešto na pamet pade da možda ne bi bilo loše napraviti jednu malu školicu hrono ishrane.

Potrudiću se da ovde nakuckam one važne informacije koje će vam pomoći. Ako nešto ne bude  jasno, tu sam :)

Dobrodošli u školicu dragi moji hroneri :)

Pre svega što ću vam ovde reći je neophodno da pročitate Malu školu fiziologije dr Ane Gifing. Ta knjižica će vam dati neophodna znanja, bez njih zaista ne vredi ulaziti u bilo kakvu ozbiljniju priču. Kada kažem ozbiljniju to znači dugoročniju, ako ne shvatite zašto se neka hrana sme jesti u određeno doba dana i zbog čega se ne kombinuje sa nekom drugom onda sasvim sigurno možete smršati, ali je  pitanje da li možete taj uspeh održati kroz vreme.

I na kraju najvažnije od svega, ljudi smo, biće slučajnih grešaka, ali biće i svesno učinjenih one u svakom slučaju ne smeju da vas izbace iz koloseka, ama smeju da vas izbace i smete da grešite i smete da ne budete na hrono i smete da jedete krompir i meso i smete da jedete slatko kad god to želite, ali tada niste na hrono i tada ne treba da očekujete rezultate.

No ovde ću da kuckam za one koji ulaze u hrono priču i da pokušam da im pomognem, ko zna možda se nađe po nešto i za one koji su veterani ;)

Ispod ovog teksta će se nalaziti linkovi, kada kliknete na određeni naslov vodiće vas na određenu priču koja vam može pomoći u određenom momentu. 

 

Izazov broj 1 - slatkiši 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.