четвртак, 27. новембар 2014.

Probudite pobednika u sebi

Znate onaj osećaj kad znate da ćete uspeti u onome što ste zamislili? Kada duboko u sebi ZNATE da ćete uspeti! Kada u vama gori ona želja, kada je san živ da življi ne može biti, kada prosto znate da ćete uspeti, da ste se rodili kao pobednik!

Ne morate da zatvarate oči da bi videli taj san jer je on živ, on vam je pred očima, on je stvaran i svetao i opiljiv. On je vaš život, sa njim ležete, sa njim se budite, on vam u rano jutro izmami osmeh na lice i čini da vam oči sijaju poput zvezda. 


Živite svoj san, ne kočite ga, ne osvrćite se, ne zaustavljajte se! On vam daje energiju i radost!

Ne postoji neostvarivo! Ne postoji nemoguće! Sve što zavisi samo od vas je ostvarivo! Zato zavirite u sebe, odškrinite ona vrata na koja ste napisali ,,nemoguće", dozvolite  da vas ponovo ispuni ona toplina, a zatim i onaj žar, udahnite duboko, nasmejte se široko, podignite glavu i krenite sigurnim koracima i konačno živite SVOJ SAN!!!

2 коментара:

 1. postovana,

  posto sam pocetnik u ovoj ishrani mozete li mi dati osnovne informacije kako da se hranim. Imam 41.g 171 cm i 765kg.
  Bila bih vam veoma zahvalna!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Biljana na našoj grupi HRONO ISHRANA u datotekama grupe imaš datoteku o restrikciji ( koja traje minimum mesec dana odnosno sve dok ne dođeš do željene mase ) gde ti je objašnjeno ukratko šta se i kada jede i datoteku Mala škola fiziologije gde je objašnjen princip delovanja i kako se treba hraniti posle restrikcije da se kilogrami ne vrate. Ovde na blogu imaš recepte za sva tri obroka

   Избриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.