понедељак, 26. октобар 2015.

Promocija knjige Hronologija hrono uspeha

Posetite Beogradski sajam knjiga od 25.oktobra do 1.novembra !!!!

Nabavite knjigu Lane Strajnić HRONOLOGIJA HRONO USPEHA : KAKO SAM SMRŠALA BEZ GLADOVANJA sa specijalnim sajamskim popustom od 30% PO CENI OD SAMO 450 RSD

U subotu, 31. 10. družićemo se sa Lanom Strajnić u Areni hale 1 na „PLATOU MILOŠA CRNJANSKOG“ od 12.00 do 12.30 na promociji njene knjige HRONOLOGIJA HRONO USPEHA : KAKO SAM SMRŠALA BEZ GLADOVANJA,
Nakon toga održaće se i promocija na štandu Agore, Arena hale 1 od 13 do 14h Lana Strajnić će se družiti sa čitaocima i potpisavati knjige.

ISKORISTITE HRANU KAO LEK

„Ono što me muči više od desetak godina – GOJAZNOST – nestalo je za pet meseci“, kaže Lana Strajnić u iskreno ispričanoj priči o svojoj borbi sa kilogramima koji su počeli da joj ugrožavaju zdravlje.

Ova knjiga će vam otkriti tajnu kako da bez gladovanja smršate, a da pri tom ne brojite kalorije, nego da pravilnim odabirom namirnica, koje ćete pojesti u određeno doba dana u skladu sa fiziologijom svog tela postanete vitki, a ostanete siti, što priznaćete niste mislili.

Primenom programa „Hrono ishrana dr Gifing®”, za kratko vreme ćete povratiti energiju, koju gubite nepravilnom ishranom, želeti da se fizički aktivirate, a hranu koju jedete koristite kao lek.U nameri da svoj uspeh podeli sa drugima autorka je pokrenula blog i fejsbuk stranicu koji su do danas pomogli hiljadama ljudi da primenom ovog programa očuvaju svoje zdravlje i nauče njegove jednostavne principe, uz važnu napomenu da regulisanjem telesne težine mi preveniramo ozbiljne faktore rizika za nastanak kardiovaskularnih oboljenja kao što je povišen krvni pritisak, šećerna bolest, poremećaj metabolizma masti, ali se prevenira i nastanak malignih bolesti upravo balansiranim unosom namirnica koji alkalizuju organizam.

Dr sc med Dragoslava Živkov Šaponja, specijalista Interne medicine-kardiolog

"Hronoishrana dr Gifing – nije dijeta, već je jedinstven program ishrane koji je nastao kao rezultat kombinacija najsavremenijih saznanja iz oblasti fiziologije ishrane, endokrinologije, biohemije, molekularnebiologije i biofizike, a nakon višegodišnjeg iskustva i školovanja u najznačajnijim svetskim centrima, kao i saradnje sa najvećim imenima današnjice u oblastima Anti Aging Medicine, odnosno medicine koja se bavi usporenjem procesa starenja.
Filozofija našeg programa je u tome da svaki čovek dobije znanje koje će biti osnov za njegovu sopstvenu inicijativu, maštovitost i snalaženje u svakodnevnim životnim situacijama (putovanja, slave, svadbe, poslovni ručkovi, večere, itd).

Program ne funkcioniše po principu ograničenja unosa hrane, već po sasvim drugom principu, a to je ishrana po glikemijskom indeksu namirnica, glikemijskom punjenju, kiselo – baznom režimu, hormonskoj ravnoteži namirnica i pravilnim hemijskim kombinovanjima namirnica. Na osnovu navedenih pregleda određuje se individulani program ishrane uz primenu odgovarajućih suplemenata."

Dr Ana Gifing, specijalista antiaging medicine

Hrono ishrana osvaja Srbiju brzinom požara, ali sa dobrim razlogom – nije dijeta, već način života, a svakim danom izgledate sve bolje i svežije.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.