понедељак, 19. децембар 2016.

Samo budi srećan!

Aaaaaaaaa  ljudi sreća dolazi srećnima! Zapamtite šta vam kažem!

Zaronite u sebe, zapitajte se šta je to što vas čini srećnim, šta je to što biste želeli da radite, šta je to što bi bio vaš dah, telo, san i java. Šta je  to?

Nezadovoljstvo stvara probleme, pa i kilograme. Ne moramo ga biti svesni. Mi imamo neverovatnu moć da se ,,naviknemo" na nezadovoljstvo, da ga ,,ignorišemo", da mu dozvolimo da se maskira kroz neku frazu tipa: Ma to je život, ne može sve biti idealno, adaptiraću se.

Ma nećeš! Nećeš se nikada adaptirati, samo ćeš se remodelirati i debljati, verujte mi znam šta govorim!

Zašto vam ovo pričam? Zato što želim, da ja želim da sednete sami sa sobom, u tišini, bez ometanja i da obavite razgovor ,,ja sa ja" bez svedoka! Zapitajte se šta nije kako treba? Šta vas čini apatičnim? Šta se dešava sa VAŠIM potrebama?

Da ne bude zabune, odmah da raščistimo - vaša sreća ili nesreća (iako ne volim ovu reč pišem je) zavisi samo od vas! Da, od vas!

Izaberite da budete srećni, izaberite da primećujete lepe stvari, događaje, dobre ljude, toplinu u nečijim očima. Izaberite komediju a ne dramu, izaberite, izaberite, izaberite, a sve što nije danas ZABORAVITE!

Teška, preteška godina i po je iza mene, iza moje porodice. Prošla je. Preživeli smo. Ostali su tragovi, tako kažem, neću drugu reč da koristim. Kako kome i koji, ali meni niko drugi nego kilogrami. Ma baš me briga! Svi smo na okupu i ponovo se smejemo i ponovo se grlimo i ponovo planiramo i volimo i sanjamo i zivkamo se telefonom kao obajani 😊😊😊

Ma ko šiša kilograme, ma briga me! Ma da, samo kad smo zajedno i ponovo srećni i kad se ponovo smejemo sređIVANJU i fijoKi i apoteKi i zaključku da treba živIti i kad ja budem bila... i mnogo čemu drugom.

Ali, prođe i to i ponovo se čovek navikne da je bezbedan, a kilogrami ostaju. Zašto? Zato što ste nešto duboko zatrpali u svoje srce, a vama je važno. To nešto čini vas ili deo vas.

Da ne dužim, obavite taj razgovor sami sa sobom, odlučite da budete srećni, želite, volite, radujte se i osmehujte i lepe stvari će početi da se dešavaju. I isplivaće vaše potrebe, verujte to mogu biti i najmanje sitnice.

Ne znam kako vi, ali JA, JA srećna, puna predivnih želja i divnih planova KREĆEM U NOVI KRUG!

U novi krug čega? MA SVEGA LJUDI! 

Počinje novo poglavlje, počinje nešto PREDIVNO!


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.